Accions internacionals

Misty Jean

Misty Jean torna

Routaire dóna suport a l'artista Misty Jean, que és una cantant haitiana de Kompa. El 1983 a Haití va néixer MISTERLYNE JEAN, MISTY JEAN de 34 anys de carrera professional i èxit després de la seva participació a la vetllada màgica de la guitarra amb el conegut pianista Raoul Denis Jr. i els germans Widmaier. Som al 1998 quan tenia 15 anys.

I el 2001, va volar a l'illa de Saint-Martin, on va guanyar el premi al millor talent i a la millor personalitat i va ser coronada a Miss West Indies el 21 de febrer de 2001.

Va de l’èxit a l’èxit amb àlbums i concerts tan bons com l’un l’altre! Compta amb el suport de Routaire.com des del 2019, sempre a la recerca d’una nova dimensió, Misty té al seu abast diversos clips que s’emeten regularment a l’aire: Li Pa Two Ta, Kijan Lari A Ye, Tam Tam amb Shino, Ce Ou Mwen Vle, Malaltia de l’amor, Paradi Lanmou.
Establir un enllaç a el lloc Routaire.com
Qualsevol lloc web o qualsevol altre mitjà està autoritzat a configurar un enllaç d’hipertext apuntant a aquest lloc. L’autorització per configurar un enllaç és vàlida per a qualsevol mitjà, excepte aquelles que difonguin informació de tipus controvertit, pornogràfic, xenòfob o que, en major mesura, puguin afectar la sensibilitat del major nombre.